RÓLUNK

HATÉKONYAN, GYORSAN ÉS MEGBÍZHATÓAN

A SZENVEDÉLYÜNK A MUNKÁNK!

Bemutatkozás

Az, hogy másoknál leltározzunk, egy ötletből indult. 2014 egy csodás őszi reggelén felébredtem és egyszerűen tudtam, hogy ez az út, amin el szeretnék indulni! Amit most lát, az egy megvalósult álom kis részlete!

Több, mint húsz éves munkatapasztalatom során a raktári adminisztrátor munkakörtől indulva, a készletelemzésen keresztül jutottam el egy részvénytársaság kereskedelmi vezérigazgatói pozíciójáig. Az alapoktól kezdve, lépésről-lépésre haladva tanultam meg, mit jelent egy cég életében a pontosság és a készletkezelés, mind a könyvelés, a tárolás, mind pedig az értékesítés szempontjából. 

Szerencsés helyzetben vagyok, mert korábbi munkáltatóim nemcsak jó példán keresztül biztosították a folyamatos fejlődésemet, hanem nyitottan álltak az új elképzelések megvalósításához is, így ötleteim és munkáim támogatásával szélesedhetett személyes látóköröm is! 

Az évek során nem csak az egyes vállalatirányítási rendszerekhez kapcsolódó könyvelési-számviteli ismereteimet bővíthettem, hanem megtanultam beilleszteni és hatékonyan alkalmazni a LEAN és 6S irányelveket a gyártási, irányítási, raktározási és kereskedelmi folyamatokban. Ehhez értek, ez a szakmám, ezt szeretem csinálni!

 

Olvasson tovább, és ismerje meg szolgáltatásainkat! Bízom benne, hogy hamarosan Önt is ügyfeleink között üdvözölhetjük!

 

Fakó Krisztina

és a leltarozniszeretunk.com csapata